Elk kind een computer

Op het moment dat de scholen gesloten waren tijdens het piekmoment van Corona, hebben wij actie ondernomen. Doordat kinderen thuisonderwijs moesten volgen en het niet voor elk kind mogelijk was hebben wij gezocht naar mogelijkheden. Wij hebben een donatie van laptops gekregen van Hogeschool Windesheim in Zwolle. Deze laptops hebben wij voorzien van Windows en uitgedeeld aan gezinnen en andere Stichtingen die zich inzetten voor gezinnen die het moeilijk hebben. Dit project is zeer geslaagd geweest en wij zijn blij dat wij onze bijdrage hebben kunnen leveren.          Hieronder enkele foto's van de kinderen                                                                   

Reactie van ouders 
'Wij zijn ontzettend blij met de laptop! Een geschenk uit de hemel  
Ik heb een tweeling van 6, beide in groep drie dus veel van de instructies kunnen ze samen krijgen en daarna worden de taken verdeeld en doet de een wat werk op de laptop en de ander in de werkboekjes. Beide kids kunnen erg goed met de laptop overweg heel gebruiksvriendelijk '.
Moeder R
'Dankzij Stichting Sterke Parels kunnen de kinderen elk hun lessen volgen. Ze hoeven niet meer om en om te werken. Wij zijn ontzettend blij met de hulp van de latops'
Gezin K

'Ik ben als ouder gerust en kan mijn eigen werk nu beter doen, omdat er geen stress meer is wie eerst op de computer werkt en de kinderen kunnen hun werk op tijd af krijgen. Bedankt Stichting Sterke Parels'.
Moeder van Bas en Nora 

Projecten in ontwikkeling


Op dit moment werken we aan de volgende projecten die dit jaar van start zullen gaan
- Huiswerkbegeleiding en bijles
- Sporten en voeding
- Talentenjacht
- Bijzondere beroepen in de klas

Zomervakantie = een zee van tijd + leuke dingen doen. Of niet? Helaas niet voor iedereen… Want wanneer je opgroeit in armoede is een dagje naar het zwembad, een film kijken in de bioscoop of een ijsje halen vaak niet mogelijk. Daar is thuis geen geld voor. En dat is in Nederland de werkelijkheid voor 1 op de 12 kinderen. Deze zomer hopen wij een aantal kinderen een beetje extra pret te geven tijdens onze Crazy Summer week! Daarvoor zijn donaties nodig, zo'n dag kost je per kind €25.
De zomer is fijn als je ook echt leuke dingen kan doen.
Help je mee? Uw donatie is welkom!


Aanmelden Crazy Summer week